| RiRi The Best The Rihanna Best Forum! |
|
| Колко голям фен си на Ри? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Miss Rihanna Fenty Admin
Брой мнения : 192 Age : 30 Местожителство : България Registration date : 12.03.2008
| Заглавие: Колко голям фен си на Ри? Чет Мар 13, 2008 10:31 pm | |
| Анкета №1-Въпроси 1. От кога харесвате Рияна? *От скоро *От самото начало *Никога не съм я харесвала, макар, че сега започвам *Не я харесвам *От 1 година или повече *Друго.... 2. Според вас Рияна е... *Грозна *Хубава *Най-хубавата, няма по яка от нея *Ем, не ми допада, за сега ше си замълча *Друго.... 3. Според вас Крис Браун и Риянка ще си отиват ли кат *Да, много ще са готини *Нее, Крис не е за нея ;І *И аз нз вече! *Друго.... 4. Бяха ли добра двойка Джош Хартнет и Рияна *Да, бяха мн сладурски! *Не, той е използвач и не е за нея! *Абе незнам не са толкова сладки май 5. Кой мъж е най-подходящ за Рири? *Джош Хартнет *Крис Браун *Джей - Зи 6. Кога според теб е родена Рияна? *19 Феврурари *20 февруари *Някой Февруари, ама кой и аза вече нз *Оф, от къде да знам, не съм и фенка пък и не ме интересува *А, бе аз се прая на голяма фенка на Рияна, щото знам някой неща за нея ама точно тва, не го знам, сри 7. Къде е родена тя? *Барбадос *Ами всички казват, че е родена на некво село и аз ще го отговоря тва :І) *Америка *Лондон *Бахамите | |
| | | rihanna__fen4e Пише
Брой мнения : 61 Registration date : 28.04.2008
| Заглавие: Re: Колко голям фен си на Ри? Пон Апр 28, 2008 9:16 pm | |
| 1.*От самото начало 2.*Най-хубавата, няма по яка от нея 3.*Да, много ще са готини 4.*Абе незнам не са толкова сладки май 5*Крис Браун 6.20 февруари 7.*Барбадос | |
| | | KiSseS_DonT_LiE Редовно потребителче
Брой мнения : 100 Age : 31 Registration date : 12.03.2008
| Заглавие: Re: Колко голям фен си на Ри? Нед Май 11, 2008 9:55 pm | |
| 1. От кога харесвате Рияна? *От скоро *От самото начало *Никога не съм я харесвала, макар, че сега започвам *Не я харесвам *От 1 година или повече *Друго....
2. Според вас Рияна е... *Грозна *Хубава *Най-хубавата, няма по яка от нея *Ем, не ми допада, за сега ше си замълча *Друго....
3. Според вас Крис Браун и Риянка ще си отиват ли кат *Да, много ще са готини *Нее, Крис не е за нея ;І *И аз нз вече! *Друго....
4. Бяха ли добра двойка Джош Хартнет и Рияна *Да, бяха мн сладурски! *Не, той е използвач и не е за нея! *Абе незнам не са толкова сладки май
5. Кой мъж е най-подходящ за Рири? *Джош Хартнет *Крис Браун *Джей - Зи
6. Кога според теб е родена Рияна? *19 Феврурари *20 февруари *Някой Февруари, ама кой и аза вече нз *Оф, от къде да знам, не съм и фенка пък и не ме интересува *А, бе аз се прая на голяма фенка на Рияна, щото знам някой неща за нея ама точно тва, не го знам, сри
7. Къде е родена тя? *Барбадос *Ами всички казват, че е родена на некво село и аз ще го отговоря тва :І) *Америка *Лондон *Бахамите | |
| | | ririty Редовно потребителче
Брой мнения : 101 Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: Колко голям фен си на Ри? Нед Май 18, 2008 9:38 pm | |
| 1. От кога харесвате Рияна? *От скоро *От самото начало *Никога не съм я харесвала, макар, че сега започвам *Не я харесвам *От 1 година или повече *Друго....
2. Според вас Рияна е... *Грозна *Хубава *Най-хубавата, няма по яка от нея *Ем, не ми допада, за сега ше си замълча *Друго....
3. Според вас Крис Браун и Риянка ще си отиват ли кат *Да, много ще са готини *Нее, Крис не е за нея ;І *И аз нз вече! *Друго....
4. Бяха ли добра двойка Джош Хартнет и Рияна *Да, бяха мн сладурски! *Не, той е използвач и не е за нея! *Абе незнам не са толкова сладки май
5. Кой мъж е най-подходящ за Рири? *Джош Хартнет *Крис Браун *Джей - Зи
6. Кога според теб е родена Рияна? *19 Феврурари *20 февруари*Някой Февруари, ама кой и аза вече нз *Оф, от къде да знам, не съм и фенка пък и не ме интересува *А, бе аз се прая на голяма фенка на Рияна, щото знам някой неща за нея ама точно тва, не го знам, сри
7. Къде е родена тя? *Барбадос*Ами всички казват, че е родена на некво село и аз ще го отговоря тва :І) *Америка *Лондон *Бахамите | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Колко голям фен си на Ри? | |
| |
| | | | Колко голям фен си на Ри? | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|